Vid OK Enens årsfest blev det Kamerun som drog det längsta strået bland 12 taggade lag som ställde upp.

Här är det glada vinnande laget.

Moçambique vinnande lag

Sveriges tjejer som vann över Norge killarna

Det var en av de jämnaste Gyllene spelen tävling som utkämpats under dess 15-åriga historia när en grupp från Sociala enheten Västerås stad besökte Gyllene Brunnen under tisdagen.

I grundspelet skilde det endast 500 000 BrunnbyDaler mellan lagen och slutspelet i pil blev lika jämnt. Australien grundspelets vinnare, utmanades av Sverige i slutspelets pilfinal efter att Sverige vunnit två knappa segrar i kvarts- respektive semifinal mot Indien och Bolivia.

Inför de två  sista pilkasten i finalen ledde Sverige med 7 poäng och när Sverige satte en 10:a krävdes det hela 18 poäng för att Australien för att  stå överst på pallen. Carina som hade sista pilen missade helt sin första pil och allt såg ut att gå Sveriges väg men Carina samade nya krafter siktar och ser till sin stora förvåning att pilen fastnar på tavlans 18 poängsområde. Saken var klar Australien hade vunnit en av de jämnaste  Gyllene Spelen vinsterna genom tiderna.

Australiens vinnande lag, Elsa, Linn, Carina och Susanne

Malaysias vinnande lag

Australiens vinnare

Islands vinnande lag

Kameruns glada vinnare

Vilken fart det blev när delar av Sveriges försvar besökte Gyllene Brunnen på torsdagseftermiddagen.

Åtta laddade länder mönstrade  sina bästa spelare i kampen om GylleneSpelen titeln men efter ett tag var det ett lag “Grekland” som syntes och hördes mest.

Övriga länder gjorde bra ifrån sig bland annat Island med suverän pilkastning men var ändå inte i närheten av Greklands klass.

I pilfinalen trodde nog många att Island skulle fortsätta sitt segertåg men när Grekland bara visade upp sig och satte tripplar och dubblar var det ingen snack om var GylleneSpelen titeln skulle hamna.

Som arrangör var det en fröjd att se dessa proffs briljera från början till slut i Gyllene Spelen.

Greklands "klasslag" Hans-Erik, Viktoria, Roger, Lotta och Fredrik

Japans stolta vinnare